Smart beställa parfymprover för att testa hemma

Att vara supernöjd med ditt senaste parfymköp, det är inte alltid det lättaste. Har du oturen så kan du sitta där hemma med en full flaska parfym som du inte alls gillar. Det finns en bra lösning för att slippa detta! Beställ parfymprover och testa, testa, testa! Med parfymprover och samples kan du i lugn och ro hemma testa vad som passar just dig. Visst kan det vara kul att testa i affären, men då gäller det att göra snabba bedömningar. Då är det bättre att ha gott om tid på dig hemma.

Olika sätt att testa parfymer på

Det finns idag lite olika sätt det går att testa och dofta på parfymerna. Det finns särskilda pappersremsor att använda dig av. Dessa är gjorda av särskilt absorberande, poröst material som gör att en doft absorberas snabbt. Du ska då spreja på parfymen på den, utan att blötlägga remsan helt. Du kan sedan sniffa lätt på den efter en stund för att känna hur doften känns.

Ett annat sätt att testa parfymen på är så klart på din egen hud. Parfym kan dofta olika beroende på vem som bär den. Vad som luktar gott på din vän kanske inte alls passar dig. Undvik att testa många olika samma dag. Det bästa är att ta på dig ett av parfymproverna och göra det du brukar göra. Eftersom prover kommer i en begränsad mängd måste du vara effektiv när du sprejar parfymen (för att den ska hålla längre). Rikta sprayen mot dina pulspunkter eftersom de görs naturligt varma av venerna under. Handlederna är den vanligaste platsen för dofttestning.

Hitta bra parfymprover och samples

Om du vill hitta små flaskor med parfymprover och samples så kan du göra det hos Cedvard. Mängden varierar beroende på vilket märke du väljer att köpa hem. Testa gärna ett par olika som intresserar dig!