Smidig hantverkarställning med hög arbetshöjd

Står du inför en renovering hemma eller kanske är du yrkesproffs som behöver en behändig och flexibel ställning för att kunna utföra ditt byggprojekt?

Den flexibla hantverkarställningen

Satsa på kvalité och beställ hanterverkarställning hos Alulock. Här hittar du hopfällbara hantverkarställningar som är väldigt smidiga att transportera, vilket är en stor fördel om du som yrkesproffs har flera olika jobb under dagens lopp. Den lämpar sig alldeles perfekt till exempelvis inomhusjobb där det krävs att du kommer upp på lite höjd. Hantverkarställningarna har mindre hjul än vad rullställningarna har och är därför mycket enklare att förflytta inomhus till just den position som du behöver för att kunna utföra ditt arbete. Och inte nog med det – de är godkända till en väldigt hög plattformshöjd. Perfekt då du alltid kan köpa till delar för att få din ställning högre. Ett ytterligare plus i kanten som dessa hantverkarställningen kan stoltsera med är att de är oerhört lätta att bygga upp. Behöver du inte komma högre upp än fem meter bygger du upp den på egen hand. De har nämligen en fällmekanism som blir till en hjälpande hand. Detta är unikt eftersom de flesta ställningar kräver fler personer för att byggas upp.

Vilken ska jag välja?
Du väljer storlek på hantverkarställningen efter hur mycket plats som du kommer att behöva på själva plattformen. Välj mellan plattform i storlekarna 75 x 180 cm, 75 x 245 cm eller 135 x 180 cm.
Här är givetvis alla hantverkarställningar godkända och klarar av en last på 200 kilo. Du kan bygga upp alla varianter till en platthöjd på 5,65 meter. Arbetshöjden blir således så hög som 7,65 meter. En ovanligt hög arbetshöjd för en hantverkarställning!

Arbetar du utomhus? Ja, då väljer du i stället en rullställning. De har större och mer robusta hjul och lämpar sig för utomhusbruk.
Rådfråga gärna din leverantör för expertråd!